Kort med lande

Find vej til Djursland

Djursland - oplevelser for hele familien

Midt i Danmark, på Jyllands nese. Der finner du Djursland - området med opplevelser til hele familien. Prøv Danmarks største berg- og dalbane i Djurs Sommerland, shop i den koselige by Ebeltoft, og nyt naturen i Nationalpark Mols Bjerge med de usedvanlige landskapere og barnevennlige badestrender. Djursland er det sted i Danmark med flest attraksjoner innenfor kort avstand.

Ferie på Djursland

Kort fortalt, Djursland er:
Området med  Skandinavias største sommerland, Djurs Sommerland og 15 andre barnevennlige attraksjoner. Koselige handelsbyer som Ebeltoft og Grenaa. Barnevennlige sandstrender langs den 250 km lange kysten. Fantastisk flot  natur i Nationalpark Mols Bjerge.

Se mere om overnatting og book din ferie til Djursland via www.djurspakken.dk

Gastronomi og kultur, sjarmerende Ebeltoft, strand og natur, se hva dig og din partner kan oppleve i Ebeltoft sammen...

Book ferie til Ebeltoft med overnatting på et slikt Ebeltoft Strand Camping, Blushoj Camping og Krakær camping, se mer her...

Søk etter ferie i Djursland

Book feriepakke til Djursland med vildt mange oplevelser. Vælg mellem bl.a. camping, hotel, feriecenter, feriehus, og vandrerhjem samt attraktioner som fx Djurs Sommerland, Kattegatcentret samt Ree Park Safari.

Danmarks førende museum for moderne glaskunst

Kjent nordmann nyter livet i Danmark

Kun 30 km i bil fra Ebeltoft sentrum ligger Djurs Sommerland - Skandinavias største sommerland med Danmarks største berg- og dalbaner og over 60 morsomme forlystelser for hele familien.


Book feriepakke til Djurs Sommerland med entrébilletter og overnatting her.

På Djursland har vi samlet dyr fra hele verden i 3 forskjellige dyreparker. Få opplevelser til alle sanser i Randers Regnskov eller et hav av opplevelser på Kattegatcentret. Kom tett på alverdens dyr i Ree Park Safari, eller reis til Skandinvaisk Dyrepark hvor mennesker også er velkommen. 

Book feriepakke på www.djurspakken.dk inneholdende billetter til Djurslands akvarier og dyreparker.

Ebeltoft - et vilt sjarmerende by. Med brosteinsbelagte gater, bindingsverkshus og stokkroser er Ebeltoft by, med den svært koselig atmosfære, verdt et besøk. Danmarks ledende museum for glasskunst. Glasmuseet - Danmarks ledende museum for moderne internasjonal glasskunst og kjærlighet til lokale smaker. 250 km kystlinje med hvite sandstrender. Vær aktiv i de nasjonale Mols Bjerge og avslutte dagen på en av de mange sandstrendene på 250 km lange kystlinje.