VisitDjursland
Torvet med det gamle rådhus i Ebeltoft

Ebeltoft – den hyggelig kystferieby

Den gamle bydel i Ebeltoft oser av nostalgi. Kaféer, restauranter og spennende butikker ligger idyllisk plassert, med de mange brosteinsbelagte middelaldergater, bindingsverks hus og stokroser.

Finn overnattning i Ebeltoft

Familie i Ebeltoft, Djursland
Lemur aber i Ree Park Safari, Ebeltoft på Djursland

Ebeltoft by er, med sitt historiske bymiljø, en del av Nationalpark Mols Bjerge. Torget er Ebeltofts hjerte, hvor torghandlere, væktere og Det gamle Rådhus danner en enestående kulisse. Her nyter mange turister f.eks. den ukentlige jazzkonsert.

Hele året er det aktiviteter i Ebeltoft. Her kan du høre jazz på torget med start pinselørdag og så er det garasjesalg / bruktmarket hver 3. søndag i hver måned  samt en 4 dagers sommerfest.

I den danske høstferien (uke 42)  er det "Ebelfestival", hvor hele familien inviteres til å se og oppleve aktiviteter med fokus på epler.

Se aktivitetskalender og mye mere om Ebeltoft på www.ebeltoftby.dk

Se mer om Djursland og Ebeltoft og bestill ferie her

Det er dejlig å være norsk - i Danmark.

www.djurspakken.dk
Kystnær strand i Ebeltoft og sommerhuse langs kysten på Djursland
Kalø Slotsruin - Nationalpark Mols Bjerge

Bestill ferien til Ebeltoft

På www.djurspakken.dk kan du bestille reise for Djursland. Booking av eksempel. camping, hotell, feriested , inn etc. samme med billetter til mer enn 15 attraksjoner i Djursland, inkludert inngangsbilletter til Glasmuseet og Fregatten Jylland. Du bestemmer om du er for korte pauser, helgeopphold eller lengre ferier.

Strender i Ebeltoft og i Mols

Ebeltoft, med sin nærhet til vannet den spesielt interessant havnemiljø og en rekke populære strender. Ahl Strand og Vibæk Strand er begge svært barnevennlig . Øst for Ebeltoft er også Dråby og Boeslum Strand. I Ebeltoft Vig er også gode muligheter for fiske. Byen er den mest vestvendte byen på østkysten av Jylland, og tilbyr derfor fantastiske solnedganger. Familien kan kose seg ved å fange krabber eller bare nyte stillheten og utsikten til Mols Bjerge.

Se mer om strender og marinaer i og nær Ebeltoft her.

Nationalpark Mols Bjerge

Landskapet i 180 km2 store nasjonalparken i helt laget for turer i fjellstøvler,  jern hest eller badedrakt . Her er markert baner, nye sykkelstier, undervandssti, strender. Her er også markedet byen Ebeltoft og middelalderborgen Kalø Slotsruin, som hadde 700 år årsjubileum i 2013. Du kan, via en innvendig trapp i tårnet, komme opp på toppen av slottsruinene og nyte synet av Danmarks eldste bevarte middelalder dam og Mols Bjerge.
www.nationalparkmolsbjerge.dk