Djurs Sommerland

- Nordens største sommerland

Klare for fart, lek og moro for hele familien? Gled dere til Danmarks største berg- og dalbaner, det kjempestore Vandland og over 60 attraksjoner for både store og små barn. Kom og opplev, hvorfor
Djurs Sommerland er kåret til Nordens beste sommerland de siste fire årene på rad. Hvis dere tør.

Djurs Sommerland ligger rett ved storbyen Aarhus, hyggelige Ebeltoft og noen av Danmarks mest barnevennlige strender.

Prøv årets nyhet: Tigeren - Danmarks største Gyro Swing

Er du klar for en opplevelse som sitter fast og aldri lar seg gå? Tiger i Wild Asia er den høyeste og raskeste ritten i Djurs Sommerlands historie. Med en topphastighet på 100 km / t, en svinghøyde på 45 meter og 100% klar utsikt, krever Tiger mod, manns hjerte og mange dype åndedrag. På den annen side får du et fantastisk fly som du aldri kan glemme. Hvem prøver det først? I Wild Asia er det også gode nyheter for de lykkelige barna. Nyt barnas lysbilde, Jungle Rally, og familiens karusell, Safari-bussen.

Suset fortsetter i flere berg- og dalbaner

Leter du etter mer fart og spenning? Djurs Summerland tilbyr adrenalinhastighet i absolutt verdensklasse. I Dragon King - Europas raskeste og lengste slanger av familien, er det en garanti for sug i magen når du plutselig dykker på 85 km / t fra en høyde på 30 meter med beina som er fritt flytende i luften. Eller følg rushen i juvelen når du skyves av to ganger med opptil 85 km / t i Danmarks lengste berg-og dalbane. Vildtvovner må heller ikke jukse seg for Piraten, som med sin høyde på 32 meter og topphastighet på opptil 90 km / t er kåret til en av verdens beste lysbilder.

Store opplevelser for hele familien

Djurs Sommerland er mye mer enn store berg- og dalbaner. Gå f.eks. på oppdagelse i det 10.000 kvadratmeter store Bondegårdsland med hele 10 attraksjoner. Opplev fritt fall fra vanntårnene eller fly av sted i berg- og dalbanen i en sky av hønsefjær.

Når dere har utforske

Årets nyhetet

Share this page

Djurs Sommerland

Randersvej 17, 8581 Nimtofte

tlf. 8639 8400 

www.djurssommerland.dk

info@djurssommerland.dk 

Seson 2019: 4. maj – 20. oktober
Se også:
Kæmpe nyhed 2017: DrageKongen

DrageKongen - Danmarks største rutschebaner

Prøv bl.a. den nye DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster. Glæd jer også til 2 superseje nyheder for hele familien.