Djurs Sommerland

- Nordens største sommerland

Klare for fart, lek og moro for hele familien? Gled dere til Danmarks største berg- og dalbaner, det kjempestore Vandland og over 60 attraksjoner for både store og små barn. Kom og opplev, hvorfor
Djurs Sommerland er kåret til Nordens beste sommerland de siste fire årene på rad – og prøv årets mest dragende nyhet. Hvis dere tør.

Djurs Sommerland ligger rett ved storbyen Aarhus, hyggelige Ebeltoft og noen av Danmarks mest barnevennlige strender.

Kjempenyhet: DrageKongen – Europas raskeste og lengste Family Suspended Coaster

Med et rykk suser kjempen gjennom tempelet og stiger 30 meter til værs, mens føttene svever fritt i luften. Du får et sug i magen, når du plutselig dykker med 85 km/t gjennom den underjordiske hulen med knivskarpe svinger. Gled dere til 825 meters fart, mystikk og magekilende vektløshet i årets største nyhet.

Suset fortsetter i flere berg- og dalbaner

Er dere klar for fart, så venter flere fantastiske berg- og dalbane-opplevelser. Drønn f.eks. ned fra 32 meters høyde med 90 km/t i Piraten og la Nordeuropas største water coaster, Skatteøen, sende dere ut i det villeste vannplasket. Eller bli skutt av sted med opp til 85 km/t i Danmarks lengste berg- og dalbane, Juvelen.

Store opplevelser for hele familien

Djurs Sommerland er mye mer enn store berg- og dalbaner. Gå f.eks. på oppdagelse i det 10.000 kvadratmeter store Bondegårdsland med hele 10 attraksjoner. Opplev fritt fall fra vanntårnene eller fly av sted i berg- og dalbanen i en sky av hønsefjær.

Når dere har utforske

Årets nyhet

Share this page

Djurs Sommerland

Randersvej 17, 8581 Nimtofte

tlf. 8639 8400 

www.djurssommerland.dk

info@djurssommerland.dk 

Sæson 2017: 6. maj – 22. oktober
Se også: