Glasmuseet Ebeltoft

Glasmuseet - Danmarks ledende museum for moderne internasjonal glasskunst

- ligger vakkert til ved vannkanten ved Ebeltoft Vig. Her vises det året rundt utstillinger med danske og internasjonale kunstere i verdensklasse og unike verk fra museets berømte samling av studio glass fra hele verden. Uansett når du besøker museet, kan du oppleve den færøyske kunstneren, Tróndur Paturssons, svimlende arbeid "Den kosmiske plads." I sommermånedene er dørene åpne til glass hytta, hvor dyktige glassblåsere demonstrerer det krevende håndverk for museets gjester. Museumsbutikken tilbyr et stort utvalg av brukskunst, design og unika, laget av profesjonelle håndverkere og glasskunstnere, hovedsakelig fra Danmark. Utendørs byr Glass Haven på vakre blomsterbed og frisk luft. På terrassen, så vel som innendørs i den koselige Glas Café, kan du nyte sesongens tapas og den vakre utsikten over Mols Bjerge.

For hele familien

Det er alltid minst to forskjellige utstillinger å utforske, og i skoleferien er det nok av aktiviteter for store og små. Oppdag hvordan varmt glass blir formet til vakre gjenstander til daglig bruk i verkstedet og lag et lite kunstverk i glass selv når avstøpning, sandblåsing og mye annet skjer i skoleferien. Prøv også den digitale glassblåser og kaleidoskop i 2. etasje i det interaktive Glass universet eller løs gåter i utstillingen.

Glasmuseet tilbyr helårs spennende opplevelser for hele familien.

www.glasmuseet.dk

Se mer om Djursland og Ebeltoft og bestill ferie her

Share this page

Glasmuseet Ebeltoft

Strandvejen 8, 8400 Ebeltoft

tlf. 8634 1799

www.glasmuseet.dk
glasmuseet@glasmuseet.dk

Bestill ferien til Ebeltoft

På www.djurspakken.dk kan du bestille reise for Djursland. Booking av eksempel. camping, hotell, feriested , inn etc. samme med billetter til mer enn 15 attraksjoner i Djursland, inkludert inngangsbilletter til Glasmuseet og Fregatten Jylland. Du bestemmer om du er for korte pauser, helgeopphold eller lengre ferier.

Shopping i Ebeltoft

Caféer, restauranter og spændende butikker ligger idyllisk placeret i de snørklede middelaldergader.