Tid for to

- dyrk det gode liv på Djursland. Det er tid til å gjøre noe godt for deg selv og én du holder av. På Djursland kan Dere få ladet opp batterierne sammen.

Djursland har det beste for Dere, som har tiden til å tygge maten godt og se hverandre i øynene. Med lokalt brygget øl og delikatesser i magen, kan dere skruve max opp for romatikken. Når Dere velger å våkne opp, så er dagen Deres. Hvis din mann trenger til å sove litt lengere, så har du her sjansen for å gå på jakt etter det unike lokale kjøp. Ta på shopping i glassbutikken på Glasmuseet i Ebeltoft, i Ebeltoft bys mange specialbutikker eller i Grenaa som har et stort utvalg af butikker og som i 2012 blev kåret til Danmarks hyggeligste handelsby. Senere kan dere gå en tur i Mols Bjerge og bare være sammen. Hvis dere vil mere enn å holde hverandre i hånden så bli gjørmete på Mountainbike i Mols Bjerge.

Nyt det gode liv i Djursland
Nyt stemningen ved vægtergang i Ebeltoft

Opplev Djursland

Steg inn i historien når du besøker de vakre slott og herregårder i Djursland.

Vandring i National park Mols Bjerge

Gleden ved naturen

Få steder kan konkurrere med konsentrasjonen av den fantastiske øya skaper, strender, sjarmerende landsbyer og markedet byer og variert natur, som i Djursland.

Smak det gode liv på Djursland

Smak Ebeltoft

Djursland er en overfylte pantry og byr på fine produkter produsert av lokale entusiaster.

Share this page