Tid for to

- dyrk det gode liv på Djursland. Det er tid til å gjøre noe godt for deg selv og én du holder av. På Djursland kan Dere få ladet opp batterierne sammen.

Djursland har det beste for Dere, som har tiden til å tygge maten godt og se hverandre i øynene. Med lokalt brygget øl og delikatesser i magen, kan dere skruve max opp for romatikken. Når Dere velger å våkne opp, så er dagen Deres. Hvis din mann trenger til å sove litt lengere, så har du her sjansen for å gå på jakt etter det unike lokale kjøp. Ta på shopping i glassbutikken på Glasmuseet i Ebeltoft, i Ebeltoft bys mange specialbutikker eller i Grenaa som har et stort utvalg af butikker og som i 2012 blev kåret til Danmarks hyggeligste handelsby. Senere kan dere gå en tur i Mols Bjerge og bare være sammen. Hvis dere vil mere enn å holde hverandre i hånden så bli gjørmete på Mountainbike i Mols Bjerge.

Nyt det gode liv i Djursland
Gammel Estrup - slott og herregård

Fordyp deg i historiene - gå til museet

Steg inn i historien når du besøker de vakre slott og herregårder i Djursland og fordyp deg i historien om Djurslands fortid

Vandring i National park Mols Bjerge

Gleden ved naturen

Få steder kan konkurrere med konsentrasjonen av den fantastiske øya skaper, strender, sjarmerende landsbyer og markedet byer og variert natur, som i Djursland.

Besøg Fregatten Jylland i Ebeltoft

Fregatten Jylland - verdens lengste treskip

Sentralt i Ebeltoft finner du Frigate Jylland. Lytt til den fantastiske historien om skipet og dets historie så levende og tilstede som mulig.

Smak det gode liv på Djursland

Smak Ebeltoft

Djursland er en overfylte pantry og byr på fine produkter produsert av lokale entusiaster.

Share this page