Djursland - opplevelser for hele familien

Midt i Danmark, på Jyllands nese. Der finner du Djursland - området med opplevelser til hele familien. Prøv Danmarks største berg- og dalbane i Djurs Sommerland, shop i den koselige by Ebeltoft, og nyt naturen i Nationalpark Mols Bjerge med de usedvanlige landskapere og barnevennlige badestrender. Djursland er det sted i Danmark med flest attraksjoner innenfor kort avstand.

Find vej til Djursland

Sørover til Djursland

Tigeren, årets rutsjebane nyhed i Djurs Sommerland

Djurs Sommerland

Kun 30 km i bil fra Ebeltoft sentrum ligger Djurs Sommerland - Nordens største sommerland med Danmarks største berg- og dalbaner og over 60 morsomme forlystelser for hele familien.

Book feriepakke til Djurs Sommerland med entrébilletter og overnatting her.

Tid med familien og full fart på opplevelserne

Tid med familien

Oppdag hvorfor Djursland er kjent for å være stedet i Danmark for familier med barn!

superpapsen.no

Opplev SuperPapsen "in action"

SuperPapsen har vært på ferie med tre barn på Djursland – helt alene! 
Les mer om den spreke turen som pappabloggeren hadde med sine to døtre, og datterens venninne. Godt gjort, SuperPapsen… 

treningsfrue.no

Treningsfruen anbefaler

Djursland har hatt hyggelig besøk av den kjente, norske bloggeren Treningsfrue! 
Se alle de fartsfylte og morsomme opplevelsene den aktive bloggeren hadde på Djursland, sammen med sin mann og to sønner på 8 og 9 år. Les mer her...

Ferie på Djursland

Djursland er: Området med Skandinavias største sommerland, Djurs Sommerland og 15 andre barnevennlige attraksjoner. Koselige handelsbyer som Ebeltoft og Grenaa. Barnevennlige sandstrender langs den 250 km lange kysten. Fantastisk flot  natur i Nationalpark Mols Bjerge.

Opplev Ebeltoft - en af Danmarks hyggeligste købstæder der byder på kanon store fregat oplevelser og magisk moderne glaskunst.

Se med her...

Landal Ebeltoft feriebolig

Feriebolig Landal Ebeltoft

Landal Ebeltoft ligger bokstavelig talt i vannet. Oppdag hva omgivelsene på Djursland har å tilby. Se og book feriebolig på Landal Ebeltoft her...

Danland feriesenter på Djursland

Danland feriesenter på Djursland

Besøk et av Danlands to feriesentre på Djursland, og hold en herlig ferie med familie eller venner. Les mer om Danland feriesenter Norddjursland og Danland feriesenter Ebeltoft.

Lei feriehus på Djursland

Lei feriehus på Djursland

DanCenter leier ut feriehus i hele Danmark. På Djursland har vi mer enn 400 hus, så det er lett å finne det helt riktige feriehuset til ferien din. Se ledige feriehus på Djursland.

Bestil feriepakke til Djursland

Søk etter ferie i Djursland

Bestill en feriepakke til Djursland med mange opplevelser. Velg blant andre camping, hotell, feriesenter, feriehus og vandrerhjem, samt attraksjoner som Djurs Sommerland, Randers Regnskov og Ree Park Safari.

Ferie i Ebeltoft for hele familien

Hold ferie i Ebeltoft - Djurslands hyggeligste kjøpstad

Gastronomi og kultur, sjarmerende Ebeltoft, strand og natur, se hva dig og din partner kan oppleve i Ebeltoft sammen...

Storslået og fredfyldt natur på Djursland

Danmarks naturskjønne nese, natur og strender

Utforske livet langs Djurslands 250 km kystlinje med sandstrender med grunt vann og hvit sand. I nasjonalparken Mols Bjerge kan du sykle og oppleve den fantastiske utsikten flekker og øya skaper.

Danmarks førende museum for moderne glaskunst

Glasmuseet Ebeltoft

Danmarks førende museum for moderne glaskunst

Nyt den nydelig landskap sammen på Djursland

Tid til to

Ebeltoft - et vilt sjarmerende by. Med brosteinsbelagte gater, bindingsverkshus og stokkroser er Ebeltoft by, med den svært koselig atmosfære, verdt et besøk. Danmarks ledende museum for glasskunst. Glasmuseet - Danmarks ledende museum for moderne internasjonal glasskunst og kjærlighet til lokale smaker. 250 km kystlinje med hvite sandstrender. Vær aktiv i de nasjonale Mols Bjerge og avslutte dagen på en av de mange sandstrendene på 250 km lange kystlinje.