Tid med familien

- og full fart på opplevelsene. Djursland er området hvor det er tid til å være sammen med familien, nyte hverandre og de mange opplevelsesmuligheter som er innenfor kort avstand.

Rundt om hjørnet venter det deg og din familie et eldorado av opplevelser, så her blir det fart over feltet, hvis du skal nå alle opplevelsene. Det skal også være tid til å slappe av og samtidig gi barna litt ro. Du er velkommen til å komme tilbake. Kanskje får  du lyst til å sende barna med beste foreldrene på ferie? eller så kan dere som par selv reise avsted og nyte tiden for to.

Hold deg oppdatert med nyheter på Djursland, få spesialtilbud eller oppnå fordeler med å komme tilbage, se mere på www.visitdjursland.no eller bestill din neste ferie på www.djurspakken.dk

250 km kyst på Djursland med barnevennlige sandstrande

Ta i Djurs Sommerland - Skandinavias største fornøyelsespark og Skandinavisk Dyrepark med noen av verdens bjørne parker. Eller nyte en strand på en av de beste strendene i Danmark, Grenaa Strand.

Få erfaringer i Randers Rainforest, Kattegat-senteret og museene på Gammel Estrup og de imponerende klippene av Sangstrup. Opplev Djursland og komme ansikt til ansikt om du er interessert i dyr eller mat.

DrageKongen, årets rutsjebane nyhed i Djurs Sommerland

Nordens største sommerland

Kun 30 km i bil fra Ebeltoft sentrum ligger Djurs Sommerland - Nordens største sommerland med Danmarks største berg- og dalbaner og over 60 morsomme forlystelser for hele familien.

Book feriepakke til Djurs Sommerland med entrébilletter og overnatting her.

Børnevenlige oplevelser i kystferiebyen Ebeltoft

Ebeltoft - turistby nr. 1 i Djursland

Med sin historiske bybildet er byen en del av Nationalpark Mols Bjerge. Side ved side i det maritime miljøet er Fregatten Jylland, verdens lengste treskip og Glasmuseet, kjent verden over for sin unike samling av internasjonal moderne glasskunst. Ikke langt fra Ebeltoft finne Ree Park Safari, hvor du kan komme tett på dyreriket. Med sin nærhet til vannet er der spesielt interessant havnemiljø og en rekke populære strender. 

 

Se mere på www.ebeltoftby.dk 

 

Et paradis for opplevelser

Ta i Djurs Sommerland, som er Nordens største sommerland, og prøv forlystelser i verdensklasse for både små og store lekebarn. 

Få opplevelser for alle sanser i Randers Regnskov eller et hav af opplevelser på Kattegatcentret, gå om bord på verdens lengste treskip Fregatten Jylland og opplev glasspustere trylle moderne kunst frem på Glasmuseet Ebeltoft.

Kom tett på alverdens dyr i Ree Park Safari, eller reis til Skandinavisk Dyrepark hvor mennesker også er velkomne. Opplev hele landbrukets historie samt Museet for dansk herregårdskultur og historie på Museene på Gl. Estrup.

Djurs Sommerland
Randers Regnskov
Kattegatcentret
Ree Park Safari

Book miniferie inkl. billetter til fx Djurs Sommerland med overnatning i feriebolig, feriecenter m.m. på djurspakken.dk

Bestil feriepakke til Djursland

djurspakken.dk bookingboks

Book feriepakke til Djursland med vildt mange oplevelser. Vælg mellem bl.a. camping, hotel, feriecenter, feriehus, og vandrerhjem samt attraktioner som fx Djurs Sommerland, Kattegatcentret samt Ree Park Safari.

Masser af nyheder og events i regnskoven

Randers Regnskov

Gå på opdagelse i den eventyrlige regnskov hvor luften er varm og fyldt med lydene fra det mangfoldige dyreliv. Kom helt tæt på dyrene.

Klappedyr og kamelridning i Ree Park Safari

Ree Park Safari

Besøg dyrenes spændende verden i Djurslands safaripark. Her kan du både tage på safari, køre med damptog og møde Danmarks eneste geparder.