Elsker Danmark - Elsker Djursland

Ferie i villeste Danmark

Djursland har innenfor 50 x 50 km en utrolig høy konsentrasjon av unike naturområder og populære attraksjoner. Djursland er noe for seg selv.

Fart på opplevelsene

Prøv Danmarks største rutsjebaner og over 60 morsomme turer for hele familien. Kom tett på dyrenes spennende verden i Randers Regnskog, Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark og Kattegatsenteret. Djursland er også preget av spennende museer og unike smaksopplevelser.

Djursland for familier med børn

Djursland er området hvor det er tid til å være sammen med familien, nyte hverandre og de mange opplevelsesmuligheter som er innenfor kort avstand.

Djurs Sommerland

- Nordens største sommerland

Klare for fart, lek og moro for hele familien? Gled dere til Danmarks største berg- og dalbaner, det kjempestore Vandland og over 60 attraksjoner for både store og små barn. Kom og opplev, hvorfor
Djurs Sommerland er kåret til Nordens beste sommerland de siste fire årene på rad. Hvis dere tør.

Djurs Sommerland ligger rett ved storbyen Aarhus, hyggelige Ebeltoft og noen av Danmarks mest barnevennlige strender.

Glasmuseet - Ebeltoft

Glasmuseet Ebeltoft

Glasmuseet - Danmarks ledende museum for moderne internasjonal glasskunst

Shop i den hyggelige by Ebeltoft

Ebeltoft – den hyggelig kystferieby

Den gamle bydel i Ebeltoft oser av nostalgi. Kaféer, restauranter og spennende butikker ligger idyllisk plassert, med de mange brosteinsbelagte middelaldergater, bindingsverks hus og stokroser.

Ebeltoft by er, med sitt historiske bymiljø, en del av Nationalpark Mols Bjerge. Torget er Ebeltofts hjerte, hvor torghandlere, væktere og Det gamle Rådhus danner en enestående kulisse. Her nyter mange turister f.eks. den ukentlige jazzkonsert.